Coaching Wageningen en Bennekom 

Mijn coaching op basis van de haptonomie in Wageningen en Bennekom is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Via het gesprek en oefeningen gaan we aan de slag met jouw leervraag. Dit kan bijvoorbeeld gaan om meer rust en balans in je leven, keuzes maken, grenzen aangeven. 

Vaak zijn onze manieren van doen ingesleten patronen. We doen ons werk op een bepaalde manier, we zien ons steeds in dezelfde valkuil stappen, maar het lukt niet om het anders te doen. Samen gaan we op zoek naar welke patronen bij jou voorop liggen en welke je erbij kunt leren. Eerst ontstaat er bewustzijn, “aha, zo doe ik het”, daarna oefenen we met andere manieren van aanpak. 

De coaching is heel ervaringsgericht. In het contact met mij oefen je met lastige situaties, waarna je het kan meenemen in je eigen leven. Ook bespreken we dilemma’s of keuzes en staan we stil bij je gevoel. Vaak “weten” we wel wat goed voor ons is, maar doe het maar eens. Daar is voelen, ervaren, oefenen voor nodig. 

Thema’s

 • Persoonlijke ontwikkeling 
 • Balans werk-prive
 • Herstel van burn-out 
 • Loslaten en accepteren
 • Grenzen aangeven
 • Je eigen keuzes maken
 • Zelfvertrouwen

Teamcoaching en training 

Teamcoaching en training is erop gericht het beste uit het team te halen. Ik onderscheid mij van andere teamcoaches doordat ik de “onderstroom” centraal stel. Teams die resultaten behalen, blinken namelijk uit in onderling vertrouwen en open communicatie. Zij durven tegelijkertijd kwetsbaar en krachtig te zijn. Als teamcoach en trainer werk in het moment: ik zet stil, nodig uit, benoem wat er gebeurt. De teamcoaching is ervaringsgericht. 

Thema’s 

 • Open communicatie en feedback
 • Onderstroom en samenwerking 
 • Teamdynamiek 
 • Vertrouwen opbouwen

Aan de hand van de vraag van jouw team maak ik een programma op maat. De teamcoaching bestaat uit gemiddeld 3 – 5 sessies en begint met een intake. Hierbij kijk ik wat het team nodig heeft om door te ontwikkelen naar een volgende fase. 

 

 

Contact

Wil je meer informatie over teamcoaching of training en de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Neem dan contact met mij op via 06 1105 7114 of info@ivettevanderlinden.nl.

Workshop haptonomie Wageningen

Workshops 

Regelmatig geef ik workshops haptonomie in Wageningen en omgeving. Deze zal ik op deze plek en via Facebook aankondigen. 
2020
4 april 2020 Vervolgworkshop Dichter bij jezelf.
13 maart, 27 maart en 10 april: cursus haptonomie; sportschool De Plataan..
8 februari 2020 Dichter bij jezelfMet collega haptotherapeut Arigje den Hartog. www.puurhaptotherapie.nl
2019
26 oktober 2019 Voel het van alle kanten. Met coach Brigit de Bruin. 

 

Referenties workshops haptonomie

"Een prettige sfeer en heel behulpzaam:
een echte eye opener!"

"Vertrouwen op wat mijn gevoel mij ingeeft."

"Ik ben met een open houding in deze workshop gestapt en ik heb mezelf beter leren kennen."
coach Wageningen coach Bennekom
"Mooi inzicht in de groepsdynamiek: het handelen en reageren van ons allemaal!"

"Heel leerzaam om te oefenen in elkaar ontmoeten."

"Bevestigdend dat je lichaam niet liegt en dat het dus heel goed is te (leren) luisteren naar je lichaam."
haptotherapie Bennekom; haptotherapie Wageningen; relatietherapie Wageningen; relatietherapie Bennekom; coach Wageningen; coach Bennekom
"Uit het hoofd, bewust geworden van mijn gevoel. Heel leerzaam."

"Zeer interessante inzichten gekregen over mijn eigen gedrag in relatie tot de ander. Boeiende oefeningen."

"Voelen en ervaren: fijn!"
"Bewustwording van de kracht van een positie in een ruimte." 

"Als ik goed naar mijn lichaam luister, dan weet ik of iets goed voelt of niet."

"Mooi verbindend"