Coaching Wageningen en Bennekom 

Coaching op basis van de haptonomie in Wageningen en Bennekom: laat je raken! 

Thema’s

 • Jezelf inbrengen, ruimte innemen 
 • Je koers bepalen, keuzes maken
 • Loslaten en vertrouwen
 • Werkdruk: rust in je hoofd en lijf
 • Verbinden en samenwerken
 • Grenzen aangeven
 • Communicatie en feedback
 • Omgaan met gevoelens en emoties
 • Omgaan met ‘lastige’ collega’s

Dromen waarmaken

Als coach in Wageningen en Bennekom heb ik een speciaal coachingstraject ontworpen: “Dromen onderzoeken en waarmaken”. Je gaat in een 8-tal sessies op ontdekkingstocht. JIJ staat in deze coaching centraal. We verkennen stapsgewijs in woord & beeld & gevoel waar je talenten liggen, wat jouw richting/bedoeling is in je leven, wat je wilt neerzetten/waarmaken en hoe je daar naar toe beweegt, wat nodig is om daarvoor te kiezen of los te laten. Een verrijkend traject dat helpt om jouw dromen waar te maken. Wil je meer weten over dit coachingstraject in mijn praktijk in Wageningen en Bennekom? Download de flyer. 

Flyer coaching Dromen Waarmaken

En neem contact met mij op!

Teamcoaching Wageningen en Bennekom

Teamcoaching is erop gericht het beste uit het team te halen. Als haptonoom en coach in Wageningen en Bennekom heb ik geleerd op een diepgaande manier te kijken naar onderlinge interacties tussen teamleden. Hoe communiceren zij met elkaar? Hoe werkt het team samen? Wat is de onderstroom? Hiermee onderscheid ik mij van andere teamcoaches. Ik werk in het moment: zet stil, nodig uit, bevraag en benoem wat er gebeurt. Oefeningen uit de haptonomie helpen in het traject van teamcoaching. 

Ik werk met het team aan een basis van veiligheid en vertrouwen. Vanuit hier is open communicatie, samenwerking en feedback mogelijk. De basis is de opstap naar de volgende fase van teamontwikkeling: de verschillen waarderen en elkaars talenten benutten. Hierdoor kan het team uitgroeien tot een geoliede machine dat werkt aan een gezamenlijk resultaat. Als haptonoom en coach in Wageningen en Bennekom hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan uw team!

Thema’s

 • Veiligheid, vertrouwen en verbinding
 • Open communicatie en feedback
 • Samenwerking en talenten benutten
 • Zelfsturing en verantwoordelijkheid
 • Eigenaarschap en resultaatgerichtheid

Afhankelijk van de vraag van het team maak ik een programma op maat. De teamcoaching kan bestaan uit meerdere sessies. Hierbij kijk ik wat het team nodig heeft om door te ontwikkelen naar een volgende fase. Wil je meer informatie over teamcoaching / teamontwikkeling en de mogelijkheden bespreken voor jouw organisatie bespreken? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Training persoonlijke ontwikkeling

Als haptonoom en coach in Wageningen en Bennekom vind ik het waardevol en inspirerend om trainingen te geven. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, waarbij altijd sprake is van maatwerk. In een groep leren biedt voor deelnemers meerwaarde ten opzichte van individuele begeleiding. Deelnemers leren van elkaar, herkennen elkaars patronen en helpen elkaar uit hun comfortzone te stappen. De verbinding die ontstaat in een groep is na de training van grote waarde voor de organisatie. Mensen zoeken elkaar sneller op, vertrouwen elkaar en de samenwerking verloopt soepeler. 

Wat onderscheid mij van andere trainers en coaches? Als haptonoom kijk ik naar mensen in interactie met anderen. In contact met anderen wordt je patroon zichtbaar. Ben je meer op jezelf op op de ander gericht? Ben je van samen of van alleen? Blijf je voor de voor de grens of ga je erover? De trainingen geven inzicht in jezelf en handvaten om je handelingsperspectief te vergroten. Als trainer ben ik betrokken en open. Ik nodig uit, spiegel en blijf erbij. De trainingen zijn zeer interactief met veel oefeningen uit de haptonomie.  

Thema’s

 • Jezelf inbrengen, ruimte innemen 
 • Je koers bepalen, keuzes maken
 • Loslaten en vertrouwen
 • Werkdruk: rust in je hoofd en lijf
 • Verbinden en samenwerken
 • Grenzen aangeven
 • Communicatie en feedback

Contact

Ik kom graag met u in contact om te bezien wat ik voor uw organisatie kan betekenen. Gaat het om teamontwikkeling? Training van een groep? Betere samenwerking? Ik lever graag maatwerk. Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 1105 7114 of info@ivettevanderlinden.nl.

Workshop haptonomie Wageningen

Workshops 

Regelmatig geef ik workshops haptonomie in Wageningen en omgeving. Deze zal ik op deze plek en via Facebook aankondigen. Momenteel zijn de lopende workshop uitgesteld i.v.m. het corona virus. 
2020
4 april 2020 Vervolgworkshop Dichter bij jezelf. Uitgesteld. 
13 maart, 27 maart en 10 april: cursus haptonomie; sportschool De Plataan. Uitgesteld.
8 februari 2020 Dichter bij jezelfMet collega haptotherapeut Arigje den Hartog. www.puurhaptotherapie.nl
2019
26 oktober 2019 Voel het van alle kanten. Met coach Brigit de Bruin. 

 

Referenties workshops haptonomie

"Een prettige sfeer en heel behulpzaam:
een echte eye opener!"

"Vertrouwen op wat mijn gevoel mij ingeeft."

"Ik ben met een open houding in deze workshop gestapt en ik heb mezelf beter leren kennen."
coach Wageningen coach Bennekom
"Mooi inzicht in de groepsdynamiek: het handelen en reageren van ons allemaal!"

"Heel leerzaam om te oefenen in elkaar ontmoeten."

"Bevestigdend dat je lichaam niet liegt en dat het dus heel goed is te (leren) luisteren naar je lichaam."
haptotherapie Bennekom; haptotherapie Wageningen; relatietherapie Wageningen; relatietherapie Bennekom; coach Wageningen; coach Bennekom
"Uit het hoofd, bewust geworden van mijn gevoel. Heel leerzaam."

"Zeer interessante inzichten gekregen over mijn eigen gedrag in relatie tot de ander. Boeiende oefeningen."

"Voelen en ervaren: fijn!"
"Bewustwording van de kracht van een positie in een ruimte." 

"Als ik goed naar mijn lichaam luister, dan weet ik of iets goed voelt of niet."

"Mooi verbindend"