Haptonomie Wageningen

Workshop: Voel het van alle kanten

Datum: 26 oktober 2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Yogacentrum Suniya. Haagsteeg 4, Wageningen

Herken je dat? Je hebt een drukke agenda. De tijd vliegt voorbij. Maar doe je nog wat je leuk vindt? Waar je hart en je talent ligt? Denk je van niet? Wil je er meer uithalen? Dan is het tijd om even stil te staan. Meld je aan voor onze workshop Voel het van alle kanten!

In deze workshop leer je jezelf beter kennen en ontdek je hoe je een volgende stap kunt zetten in jouw loopbaan, studie, relatie, etc. Brigit de Bruin en Ivette van der Linden zetten oefeningen in vanuit de haptonomie en voice dialogue. 

Haptonomie helpt je weer in contact te komen met jezelf. Je behoeften, verlangens en je gevoelens. Haptonomie maakt voelbaar wat er gebeurt tussen jou en de ander. Hierdoor word je je bewust van jouw patronen. Volg jij je eigen beweging of houd je je in? Ben je meer op jezelf gericht of op de ander? Neem jij je ruimte in? Haptonomie maakt voelbaar dat je lijf je een heleboel vertelt. Door stil te staan bij de signalen van jouw lijf, leer je voelen wie je bent en wat jij wilt. Hierdoor krijg je regie en kun je keuzes maken. 

Ook voice dialogue werkt op gevoelsniveau. Het is een vorm van coaching om in contact te komen met je innerlijke stemmen. Deze horen bij verschillende delen van jouw persoonlijkheid. Met ieder hun eigen manier van denken, voelen en waarnemen. Vaak zijn een paar ‘ikken’ prominent aanwezig en anderen onderbelicht. Voice dialogue geeft deze ‘ikken’ voelbaar een stem, zodat je ze kunt integreren in je dagelijks leven. Jij bepaalt naar welke stem je luistert. Welke stemmetjes zijn helpend en welke zitten in de weg? Naar welke stem luister jij? 

Wij trainen op een vriendelijke en luchtige manier, zetten stil, brengen structuur en vragen door. Anderen omschrijven ons als open en enthousiast. 

Nieuwsgierig naar deze workshop Haptonomie & Voice dialogue in Wageningen? Meld je aan!

info@ivettevanderlinden.nl