Over Ivette

Betrokken, open en verbindend; dit kenmerkt mij als persoon en zijn aspecten die in de haptonomie belangrijk zijn. Ik heb een achtergrond in communicatie, groepsdynamica en familie- en organisatieopstellingen. Hierdoor heb ik rugzak vol handvatten die ik inzet in de begeleiding, zowel een-op-een als voor groepen en teams. Ik ben nieuwsgierig en oordeelvrij. Dit maakt dat mensen zich bij mij snel veilig voelen. Dit de basis om samen aan de slag te gaan en je te verder te ontwikkelen.

De vierjarige opleiding tot haptotherapeut bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen was voor mij de kers op de taart. Ik was nieuwsgierig naar de wereld van het voelen, naar de wisselwerking tussen lichaam en geest en hoe patronen ontstaan en deze te veranderen. Wat ik mooi vind aan de haptonomie is dat direct voelbaar wordt wat er gebeurt in de interactie. Omdat we werken in het hier-en-nu, krijg je direct feedback op je handelen, hoe je overkomt, en wat je zelf kunt en wilt aanpassen. De begeleiding is erop gericht om jouw ontwikkeling een boost te geven. De haptonomie heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en mijn relaties verdiept. 

Ik ontmoet je graag om te zien wat ik voor je kan betekenen!

5/5

Wat klanten zeggen over Ivette

“Een belangrijke kracht van Ivette ligt in haar betrokken, open en warme aandacht voor haar cliënt.  Mij gaf dat een vertrouwd gevoel. Ik heb ervaren hoe het is om echt in contact te zijn, op een manier die ik eigenlijk niet zo goed kende. Ik merk een wonderbaarlijk verschil in rust, vooral in mijn contacten met mijn omgeving."
Robin, 13 maart 2019
“Ivette, dank voor alles! Ik heb zoveel geleerd en gevoeld over mezelf. Het was mooi om te ervaren dat we zo verbonden waren. Ik heb ontdekt dat ik wel degelijk voel en hoe! En dat ik het mijn gevoel nu beter herken en ernaar kan luisteren. Ivette, je bent een hele goede en verbindende haptotherapeut.” 
Christine, 5 april 2019
“Ik heb mijn haptonomiesessies bij Ivette als zeer prettig ervaren. Er was ruimte voor eigen inbreng en Ivette stuurde de sessies zo dat ook het gevoel sterk aan bod kwam, hetgeen waar de haptonomie om draait! In zeven sessies heb ik veel bereikt. Ik sta nu in mijn kracht en ga niet meer over mijn grenzen. Dit voelt fantastisch!"
Miranda, 5 juni 2019
“Ivette heeft de gave te versnellen waar moet en te vertragen waar nodig. Ze is transparant en betrouwbaar en stemt goed af. Dit hielp mij verbanden en mijn patronen te zien. Ze gaf mij de ruimte en de juiste begeleiding, om zo te komen tot inzichten en ervaringen die ik meteen kon toepassen in mijn dagelijks leven.”
Tamara, 27 juni 2019
“Ivette is wat mij betreft een aanrader! Als zzp'er wist ik niet goed wat ik nu echt wilde. Ivette stelde voor een paar sessies te doen. En dat was super! De benadering van Ivette voelde voor mij direct vertrouwd. Ze is rustig, luistert goed en laat je jezelf zijn. Dat gaf vertrouwen. Ik heb geleerd minder te denken en heel bewust te gaan voelen. Wat ik daar allemaal mee kan bereiken! In ieder geval een nieuwe opdracht."
Lian, 3 juli 2019
Wat klanten zeggen over Ivette
"Ivette is een geweldig haptonoom. Door haar hulp heb ik steeds meer stevigheid in mijn leven gekregen. Daardoor kan ik nu voelen wat ik zelf wil en keuzes maken die volkomen goed voelen. Haptonomie door Ivette is zacht, stil, mild, liefdevol. En de effecten zijn heel ingrijpend, je leven verandert. Met Ivette heb ik deze veranderingen met vertrouwen kunnen volbrengen."
Marcelle, 16 juli 2019

Contact

Ben je benieuwd wat haptotherapie voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Telefoonnummer: 06 1105 7114. E-mail: info@ivettevanderlinden.nl.