Relatietherapie Wageningen en Bennekom

Als haptotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in relatietherapie in Wageningen, Bennekom en omgeving. Wil je je relatie verdiepen, vernieuwen of werken aan vertrouwen en veiligheid? Dan biedt relatietherapie uitkomst. In de begeleiding staat het contact tussen jullie als partners centraal. Hoe bespreek je belangrijke zaken? Hoe zit het met de intimiteit? Is er verbinding voelbaar? Als relatietherapeut in Wageningen en Bennekom begeleid ik jullie graag. 

Patronen

In de relatietherapie worden de patronen van jullie beiden en de dynamiek van de relatie helder. We werken met het gesprek en oefeningen die voelbaar maken wat er gebeurt in het contact. Inzicht in elkaars patroon en de relatiedynamiek geeft een basis om de relatie verder te onderzoeken. In de therapie staat dit samen onderzoeken centraal. Vanuit hier kan er nieuwe energie in jullie relatie komen. Soms heeft een heftige gebeurtenis de relatie verstoord of veranderd. Kan het contact weer worden hersteld? Welke keuzes maken jullie? 

Begeleiding

In de begeleiding is er ruimte om het contact uit de diepen, gevoelens en behoeften te bespreken. Als haptotherpeut ben ik gespecialiseerd in de interactie en het gevoel tussen mensen. Ik geloof in het samen stilstaan, samen voelen wat er is en wat jullie willen veranderen. Zodat er nieuw energie in jullie relatie komt en vaste patronen worden doorbroken. In mijn ruime praktijk in Wageningen-Hoog en op locatie bied is relatietherapie en relatiebegeleiding aan, met als basis: veiligheid, verbinding en vertrouwen. 

Thema’s relatietherapie

  • Wil je je relatie vernieuwen? Patronen doorbreken? Nieuwe energie in je relatie?
  • Wil je herstel van vertrouwen en gelijkwaardigheid binnen jullie relatie?
  • Zijn jullie uit elkaar gegroeid? Is er ruzie of afstand ontstaan?
  • Voel je je eenzaam binnen je relatie en wil je meer intimiteit?
  • Wil je elkaar beter begrijpen en meer openheid naar elkaar?

Resultaat relatietherapie

  • Verbinding, verdieping en nieuwe energie in de relatie
  • Ruimte voor jezelf en ruimte voor elkaar
  • Intimiteit en zelfstandigheid in de relatie
  • Goede communicatie, elkaar verstaan
  • Omgaan met de gevolgen van ontrouw

Contact

Ik bied relatietherapie aan in mijn praktijkruimte in Wageningen-Hoog of relatiebegeleiding op locatie. Wil je hier meer weten of kennismaken? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via 06 1105 7114 of via info@ivettevanderlinden.nl. Of klik op de button.