Relatietherapie Wageningen en Bennekom

Als haptotherapeut bied ik relatietherapie en relatiebegeleiding aan in Wageningen, Bennekom en omgeving. Wil je je relatie verdiepen, vernieuwen of versterken? Dan biedt relatietherapie of relatiebegeleiding uitkomst. In de begeleiding staat het contact tussen jullie als partners centraal. Hoe kun je ervoor elkaar zijn? Hoe maak je verbinding? Wat zijn patronen en kan het ook anders? Als haptotherapeut in Wageningen en Bennekom begeleid ik jullie graag. 

Patronen

In de relatietherapie worden de patronen van jullie beiden helder. We werken met het gesprek en oefeningen die voelbaar maken wat er gebeurt in het contact. Inzicht in elkaars voorkeuren en onderliggende gevoelens geeft een basis om de relatie verder te verdiepen en te versterken. In de therapie staat de verbinding centraal. 

Begeleiding

In de begeleiding is er ruimte om het contact uit de diepen, gevoelens en behoeften te bespreken. Als haptotherpeut ben ik gespecialiseerd in de interactie en het gevoel tussen mensen. Ik geloof in het samen stilstaan, samen voelen wat er is en wat er in jullie relatie kan worden toegevoegd. Zodat er nieuw energie in jullie relatie komt. In mijn ruime praktijk in Wageningen-Hoog en op locatie bied is relatietherapie en relatiebegeleiding aan, met als basis: veiligheid, verbinding en vertrouwen. 

Contact

Ik bied relatietherapie aan in mijn praktijkruimte in Wageningen-Hoog. Wil je hier meer weten of kennismaken? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via 06 1105 7114 of via info@ivettevanderlinden.nl. Of klik op de button.